Overslaan en naar de inhoud gaan

1 weekend betonherstellingen aan comosrotonde E34 in Gent

1 weekend betonherstellingen aan comosrotonde E34 in Gent

Op vrijdag 18 juni start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met herstellingswerken aan de oprit van de R4 naar de E34/N49 richting Antwerpen in Zelzate. De aannemer herstelt het betonnen wegdek van de oprit aan de rotonde 'Cosmos' van de John F. Kennedylaan (R4). Alle verkeer van de R4 naar de E34/N49 richting Antwerpen zal moeten omrijden. De werken starten op vrijdagavond 18 juni en zijn klaar op maandag 21 juni voor de ochtendspits. 

Herstellingswerken oprit aan rotonde (Cosmos) R4 in Zelzate
De aannemer vernieuwt het betonnen wegdek van de oprit R4 Oost naar de E34/N49 richting Antwerpen aan de rotonde 'Cosmos' in Zelzate. Voor de veiligheid en een beter wegcomfort wordt het betonnen wegdek van de oprit volledig opgebroken en vervangen. De werken zullen klaar zijn op maandag 21 juni voor de ochtendspits. De voorgestelde planning hangt van gunstige weersomstandigheden. 

Verkeerssituatie aan de rotonde
Vrijdag 28  mei van 20u tot maandag 21 juni 6u

De oprit van de R4 Oost naar de E34/N49 richting Antwerpen gaat dicht.
Het verkeer rijdt neemt de oprit E34/N49 richting Kust en rijdt dan via de tunnel naar "R4 West" naar het op- en afrittencomplex "Rieme Noord" om zo te te keren en dan zijn weg te vervolgen naar de E34/N49 richting Antwerpen. 
Het industriepark "Rosteyne" blijft bereikbaar via de afrit E34/N49 naar de R4 Oost.

1 WEEKEND BETONHERSTELLINGEN AAN OPRIT ROTONDE COSMOS R4 IN ZELZATE