Overslaan en naar de inhoud gaan

Aarschotsesteenweg (N19) in Wilsele 6u afgesloten voor asfaltherstelling wegdek onder spoorwegbrug.

Aarschotsesteenweg (N19) in Wilsele 6u afgesloten voor asfaltherstelling wegdek onder spoorwegbrug.

Aarschotsesteenweg 6u afgesloten voor asfaltherstelling wegdek onder spoorwegbrug.

Wegen en Verkeer herstelt op woensdag 5 oktober onder voorbehoud van de weersomstandigheden het wegdek in de U-bocht onder de spoorwegbrug in Wilsele. Een aantal maanden geleden kantelde daar een betonmixer waarbij een deel van het wegdek beschadigd werd. Tussen 9.00 u. en 15.00 u. wordt de Aarschotsesteenweg (N19) dan ook onderbroken voor deze herstellingswerken aan het asfalt. De handelszaken aan de Vaartkom blijven bereikbaar tot aan de Duitse brug via lokale omleidingen.

Halve dag lokale omleidingen 

Alle gemotoriseerd verkeer richting Leuven en Wilsele Putkapel wordt op woensdag 5 oktober tussen 9.00 u. en 15.00 u. omgeleid. Er zijn twee lokale omleidingen:

  • verkeer richting Wilsele-Putkapel rijdt via de ring van Leuven (R23) en snelweg E314 naar het Vuntcomplex (afrit Wilsele nr 20) om daar opnieuw de Aarschotsesteenweg op te rijden.
  • verkeer richting Leuven wordt vanop de Aarschotsesteenweg naar de E314 en dan via het complex Herent (18) omgeleid naar de ring van Leuven en het Artoisplein om de Vaartkom te kunnen bereiken.