Overslaan en naar de inhoud gaan

Herinrichting N70 Beveren gaat nieuwe fase in vanaf 7 juni

Herinrichting N70 Beveren gaat nieuwe fase in vanaf 7 juni

Begin dit jaar zijn het Agentschap Wegen en Verkeer en de gemeente Beveren grootschalige werken gestart op de N70 in Beveren. In de eerste zone tussen kruispunt Burggravenstraat-Snoeckstraat en de Sint-Elisabethstraat is de noordelijke weghelft, inclusief de busbaan, bijna volledig opnieuw aangelegd. Dat betekent dat de werken in deze zone op 7 juni naar de andere weghelft – dit is de rijstrook richting Antwerpen – verschuiven.

Eenrichtingsverkeer langs werfzone blijft
Het verkeer van Antwerpen naar Beveren kan ook na de fasewissel via de N70 blijven rijden. Zij maken vanaf maandag gebruik van de nieuw aangelegde rijstrook tussen de Burggravenstraat en de Sint-Elisabethstraat.  Voor fietsers en voetgangers wordt ook opnieuw een aparte corridor voorzien, aan de noordzijde van de weg, zodat zij zich in beide richtingen via de N70 kunnen blijven verplaatsen.
 
Aangepaste omleiding naar Antwerpen vanaf maandag 7 juni
De omleiding voor verkeer van Beveren naar Antwerpen verandert wel. Autoverkeer naar Antwerpen rijdt niet langer via de Spoorweglaan-Pauwstraat-Snoeckstraat, maar volgt vanaf 7 juni een omleiding vanaf de Schoolstraat via Kalishoekstraat en Burggravenstraat. Op de omleidingsstraten gelden bijkomende verkeersmaatregelen om de omleiding zo vlot en veilig mogelijk te houden. Deze verkeerssituatie blijft van kracht tot in het late najaar.
 
Het doorgaand verkeer tussen Sint-Niklaas en Antwerpen volgt tot het einde van de werken in 2022 een omleiding via de E34 of E17.

Meer info
Alle informatie over de werken N70 is steeds terug te vinden op de website van Agentschap Wegen en Verkeer via www.wegenenverkeer.be/beveren.
Daar kunnen inwoners zich ook inschrijven op de nieuwsbrief van AWV om op elk moment geïnformeerd te zijn over de stand van zaken.

HERINRICHTING N70 BEVEREN GAAT NIEUWE FASE IN VANAF 7 JUNI

Op het beeldmateriaal dat u samen met dit bericht bezorgd wordt, is copyright van toepassing. Het Agentschap Wegen en Verkeer vraagt met aandrang om bij publicatie van dit beeldmateriaal op online en offline media '© AWV' te vermelden als bijschrift bij het beeldmateriaal.