Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken op meerdere locaties op de E17

Herstellingswerken op meerdere locaties op de E17

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert herstellingswerken uit op meerdere locaties op de E17. Het verkeer kan steeds passeren over één of twee rijstroken. Er worden geen op- en afritten afgesloten.

Betonherstellingen: 12 tot 15 april

AWV voert herstellingswerken uit op de E17 ter hoogte van Kruishoutem. In de richting van Gent worden op vijf verschillende plekken beschadigde betonplaten hersteld.

De werken worden uitgevoerd in het weekend van 12 april. Van vrijdag 12 april om 19u tot zaterdag 10u kan het verkeer over slechts één rijstrook passeren. Nadien blijft tot maandag 15 april 5u de rechterrijstrook ingenomen. Het verkeer kan dan passeren over twee rijstroken in plaats van drie. Er worden geen op- en afritten afgesloten.

Asfaltherstellingen: 15 tot 20 april

In de week van 15 april worden nachtwerken uitgevoerd om beschadigd asfalt te herstellen, telkens van 21u tot 6u. Van maandag 15 april tot en met donderdagochtend 18 april wordt er gewerkt op de rijrichting Gent, tussen Lokeren en Kalken. Donderdagavond 18 april en vrijdagavond 19 april wordt er gewerkt in de richting van Antwerpen, tussen Sint-Niklaas en Haasdonk.

Er wordt gewerkt op de tweede en derde rijstrook, dus het verkeer kan steeds passeren op de eerste rijstrook. Er worden geen op- en afritten afgesloten. Overdag zal er geen hinder zijn.

Betonherstellingen: 26 tot 28 april

AWV voert herstellingswerken uit op de E17 vanaf de grens met West-Vlaanderen tot aan de afrit Kruishoutem. In de richting van Gent worden op 5 verschillende plekken beschadigde betonplaten hersteld.

De werken worden uitgevoerd in het weekend van 26 april. Van vrijdag 26 april om 19u tot zaterdag 27 april 10u zullen de pechstrook, de eerste en tweede rijstrook ingenomen worden. Het verkeer kan passeren over één rijstrook in plaats van drie. Nadien blijven tot maandag 29 april 5u de pechstrook en eerste rijstrook ingenomen. Het verkeer kan dan passeren over twee rijstroken in plaats van drie. Er worden geen op- en afritten afgesloten.