Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoera, ook het langverwachte OTL-model van bruggen en constructie-elementen SB260 is er!

Hoera, ook het langverwachte OTL-model van bruggen en constructie-elementen SB260 is er!

OTL e-learning

Het OTL-model van de Bruggen, en dat van de Constructie-elementen, zal vanaf vrijdag 22 juli 2022 in publieke review staan. Je kan het hier raadplegen:

In deze versie nemen we volgende types van bruggen in scope: plaat- en liggerbruggen, vakwerkbruggen, boog- en bowstringbruggen, hang- en tuibruggen. Dit model wordt dan later nog uitgebreid met types bruggen die minder frequent voorkomen. 

Het model van de Constructie-elementen bevat de basis-bouwstenen die in de opbouw van verschillende constructies kunnen gebruikt worden. Voorbeelden hiervan zijn: Balk, Kolom, Windverband, maar bv. ook Standaard stalen profiel, Betonnen profiel, Betonnen plaat, Metselwerk... 

Beide modellen zullen een langere tijd in publieke review blijven staan. Zo geven we jullie maximaal de kans om met deze modellen aan de slag te gaan en ons de nodige feedback te bezorgen. Alle input/feedback is welkom en kan meegenomen worden in de productie versie van de OTL  van Bruggen en Constructie-elementen. Geef uw feedback door via TeamBim@verzendlijst.wegenenverkeer.be.