Overslaan en naar de inhoud gaan

Infosessie WERF voor aannemers

Infosessie WERF voor aannemers

AWV voldoet aan het decreet houdende de uitwisseling van informatie over een inname van het openbaar in het Vlaamse Gewest (“GIPOD-decreet” dd. 04/04/2014), door middel  van een eigen interne webapplicatie WERF (https://apps.mow.vlaanderen.be/werf/). Tussen WERF en GIPOD bestaat een koppelvlak waardoor de gegevens van beide applicaties gesynchroniseerd worden.

Maar met WERF ambieert AWV ook een grotere afstemming tussen wegenwerken en werken uitgevoerd door andere bouwheren (gemeentes, Aquafin, nutsmaatschappijen), de toepassing berekend daarenboven ook potentiële conflicten. 

Als aannemer/opdrachtnemer voor AWV dient u in de toekomst zelf ook aan de slag in deze toepassing. Zo zal u mee  instaan voor het up to date houden van de decretaal vereiste data, door oa. de verschillende projectfases, met hun correct begin- en eindtijdstip, te vervolledigen in de applicatie WERF. 

AWV wenst een sterke applicatie met correcte data te bekomen die ook een meerwaarde voor alle gebruikers is en nodigt u daartoe uit op een eerste -virtuele- infosessie met feedbackmogelijkheid. Op deze infosessie zal AWV enerzijds de toepassing toelichten dmv een demo (met verduidelijking werkwijze voor het verkrijgen van de nodige toegangsrechten) maar anderzijds ook de meerwaarde van het gebruik ervan voor u duidelijk maken. Uw feedback zal hen in staat stellen hier nog verder op in te spelen.

Er zijn vier momenten voorzien eind juni, Inschrijven kan via deze link.