Overslaan en naar de inhoud gaan

Leonardtunnel twee avonden/nachten afgesloten, verkeer omgeleid via Oudergem

Leonardtunnel twee avonden/nachten afgesloten, verkeer omgeleid via Oudergem

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert twee nachten lang onderhoudswerken uit in de Leonardtunnel en de Vierarmentunnel. Om de werken te kunnen uitvoeren, zal het verkeer omgeleid worden via Oudergem. Dit bericht bevat bijkomende informatie i.v.m. de afsluitingen en de omleidingen. 

Afsluitingen 7-8 november

Op de avond van 7 november en de nacht van 7 op 8 november zal de Leonardtunnel afgesloten zijn in de rijrichting van Zaventem van 21u tot 5u30. De Vierarmentunnel zal afgesloten worden in de rijrichting van Waterloo van 21u30 tot 5u30. 

Het verkeer in de rijrichting  van Zaventem zal een omleiding volgen via de Terhulpensesteenweg (N275), de Vorstlaan en de E411. De automobilisten die vervolgens de buitenring richting Zaventem  willen nemen, zullen op de E411 moeten doorrijden tot in Terhulpen en daar rechtsomkeer moeten maken. Via het Vierarmenkruispunt zullen die bestuurders ten slotte opnieuw kunnen aansluiten op de  buitenring (richting Zaventem). 

Het verkeer in de rijrichting van Waterloo zal van 21u30 tot middernacht omgeleid worden via de afrit en de oprit van de  Vierarmentunnel.  Van middernacht tot 5u30 zal er een langere omleiding gelden via de Tervurenlaan (N3), de Vorstlaan (R22) en het Vierarmenkruispunt. 

Afsluitingen 8-9 november

Op de avond van 8 november en de nacht van 8 op 9 november zal de Leonardtunnel opnieuw afgesloten worden in de rijrichting van Zaventem van 21u tot 5u30.  Dat verkeer (in de rijrichting  van Zaventem) zal dan opnieuw de hierboven vermelde omleiding moeten volgen via de Terhulpensesteenweg (N275), de Vorstlaan en de E411.

Op de avond van 8 november en de nacht van 8 op 9 november zal de Vierarmentunnel afgesloten worden in de rijrichting van Waterloo van 21u30 tot 5u30. Het verkeer zal de hele nacht omgeleid worden via de afrit en de oprit van de Vierarmentunnel.