Overslaan en naar de inhoud gaan

Nachtelijke asfaltering aan Putvennestraat Hasselt

Nachtelijke asfaltering aan Putvennestraat Hasselt

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt in Hasselt deze week tijdens één nacht het asfalt ter hoogte van de aansluiting met de Putvennestraat op de Kempische Steenweg (N74). De aansluiting met de Putvennestraat is die nacht afgesloten voor verkeer. Met deze asfaltwerken is de vernieuwde, fietsveilige aansluiting helemaal klaar. 

Tijdens deze werkzaamheden zal de aannemer het asfalt ter hoogte van de nieuwe aansluiting gedeeltelijk vernieuwen. De aannemer zal het huidige wegdek affrezen, het vervolgens in asfalt heraanleggen en nieuwe markeringen aanbrengen. 

Deze vernieuwingen zorgen voor een verhoogde veiligheid en meer rijcomfort voor de weggebruiker en hiermee wordt de vernieuwde aansluiting afgewerkt.

De uitvoering van deze werken is momenteel voorzien tijdens de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 april, van 20u00 tot 7u00 . 

Minderhinder-maatregelen: avond- en nachtwerk en lokale omleiding
Om de verkeershinder te beperken, wordt er ‘s avonds en ‘s nachts gewerkt. De Putvennestraat wordt tijdens de werken afgesloten ter hoogte van de N74. Verkeer op de Kempische Steenweg heeft de tijdens de werken steeds doorgang over minstens één rijstrook . 

Weersgevoelig
Opgelet: asfalteringswerken zijn steeds erg weersgevoelig. Bij slecht weer kan de huidige planning nog gewijzigd worden.