Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe versie van het legendeboek

Nieuwe versie van het legendeboek

Nieuwe versie van het legendeboek

Naarmate de OTL groeit, groeit ook het Topografische Legendeboek. Een regelmatige update van de steekkaarten in het Legendeboek is dus nodig om aanpassingen en uitbreidingen aan de OTL te blijven volgen. Zo hadden in de eerder gepubliceerde versie van de OTL (versie 2.1.0) tal van objecten nog geen eigen steekkaart in het Legendeboek en kon er dus ook geen gestandaardiseerde geometrie (LOG0) worden voorzien. 

Om een duidelijker beeld te creëren welke steekkaarten uit de topografische legendeboek  als standaard of als bijkomend dienen te worden beschouwd, werd de indeling herwerkt.

Zo nemen de hoofdstukken “Standaard opmeting”, “Aanvullende steekkaarten rioleringsstudies” en “Aanvullende steekkaarten OTL-conform” de plaats in van de hoofdstukken die volgens de GRB-skelet componenten werden opgebouwd.

Dit betekent niet dat de topografische legendeboek niet meer als GRB-conform kan worden beschouwd. Integendeel, de conformiteit met de GRB-skeletbestekken blijft bewaakt en ook in deze versie zijn er daar enkele aanpassingen en aanvullingen het gevolg van.

 

Download hier de nieuwe versie

Legendeboek
Er is een nieuwe versie van het  topografische legendeboek. Timo Nuttens presenteert de voornaamste wijzigingen