Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf 17 aug onderhoudswerken op de N313 Poelkapellestraat in Westrozebeke

Vanaf 17 aug onderhoudswerken op de N313 Poelkapellestraat in Westrozebeke

Op maandag 17 augustus starten onderhoudswerken op de N313 Poelkapellestraat in Westrozebeke. De versleten betonlaag wordt verwijderd en vernieuwd. De werken duren vermoedelijk tot eind oktober.

Wat?
De betonnen rijweg van de N313 Poelkapellestraat is versleten. De betonlaag wordt opgebroken en vernieuwd. De werfzone bevindt zich op de N313 vanaf de Sprietstraat (kruispunt inbegrepen) tot aan de Foncieregoedstraat.
 
Hinder?
Om de werken vlot en veilig te kunnen uitvoeren zal de N313 Poelkapellestraat volledig afgesloten zijn.
 
Autoverkeer  komende uit Westrozebeke met bestemming Poelkapelle moet omrijden via Ommegang Noord, Sint-Elooisstraat, Vijfwegen, Langemarkstraat, Stadensteenweg, N301 Houthulstseweg naar de N313 Poelkapellestraat. Verkeer komende vanuit Poelkapelle met bestemming Westrozebeke volgt dezelfde omleiding maar in omgekeerde richting.
 
Zwaar verkeer (> 3,5 ton) komende uit Westrozebeke met bestemming Poelkapelle moet omrijden via de N303, de A19 en de N313 en vice versa voor het verkeer komende van Poelkapelle.
 
Fietsers worden lokaal omgeleid via landbouwwegen.
 
Timing?
De werken starten op maandag 17 augustus en zullen vermoedelijk tot eind oktober duren. Slechte weersomstandigheden kunnen die timing nog doen wijzigen.