Overslaan en naar de inhoud gaan

Antwerpsestraat twee nachten afgesloten ter hoogte van Overwinningsstraat

Antwerpsestraat twee nachten afgesloten ter hoogte van Overwinningsstraat

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Beëindigd

Provincie

Plaats

Weg

N177

Tijdens de nachten van dinsdag 16 en woensdag 17 november 2021 voert het Agentschap Wegen en Verkeer werken uit op de Antwerpsestraat (N177) in Boom.

Onderhoud wegdek

Ter hoogte van het kruispunt met de Overwinningsstraat wordt het wegdek van de Antwerpsestraat in beide richtingen voorzien van een nieuwe toplaag asfalt. Tijdens deze twee nachten is de Antwerpsestraat volledig afgesloten en moet het doorgaand verkeer omrijden via de A12. 

Timing en impact?

Antwerpsestraat twee nachten afgesloten

De werken vinden plaats tijdens de nachten van dinsdag 16 op woensdag 17 november en van woensdag 17 op donderdag 18 november, telkens tussen 20.00 uur ’s avonds en 06.00 uur ’s ochtends. Tijdens deze nachten is de Antwerpsestraat volledig afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de Overwinningsstraat.

  • Doorgaand verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de A12.
  • Voor lokaal verkeer worden er omleidingen voorzien via de bruggen van de Noeverselaan en de ’s Herenbaan om de achterliggende straten van de Antwerpsestraat te bereiken.
  • Voetgangers en fietsers kunnen tijdens de werken steeds passeren.
  • Een aantal bushaltes van De Lijn langs de Antwerpsestraat worden tijdens de werken niet bediend. Voor meer info over de tijdelijke dienstregeling van buslijn 500, kan u terecht op www.delijn.be of raadpleeg de infofiches aan de bushaltes.

Opgelet: asfalteringswerken zijn steeds erg weersgevoelig. In geval van ongunstige weersomstandigheden kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele info vindt u steeds op deze webpagina.