Overslaan en naar de inhoud gaan

Doortocht Zeveneken (N70)

Actuele hinder

Actuele hinder

Datum

Status

Gestart

Weg

N70

Omleiding werken N70

Nog tot half mei is de N70 volledig onderbroken van Zavel tot net voor het kruispunt met de Sint-Elooistraat. Daarna gaat dit deel van de weg terug open voor het verkeer.

Vanaf eind april wordt de weg onderbroken van aan het kruispunt van de N70 en de Sint-Elooistraat tot net voor het kruispunt met de Drongenstraat. De werken duren hier tot half mei. Het autoverkeer wordt dan omgeleid via de Nieuwpoortstraat en de Doorgangstraat. Fase 2 van de werken zal wellicht in juni 2021 klaar zijn.

WOV omleidingsplan werken Drongenstraat - Fase 1 en Fase 2

Het busverkeer volgt een plaatselijke omleiding. De gemeente Lochristi voorziet een extra busverbinding tussen Zeveneken en Lochristi. Meer informatie hierover leest u op www.lochristi.be.

Maandag 12 april: start nutswerken in Kallestraat en Kantschoolweg

In de Kallestraat bouwt Aquafin een nieuw pompstation om het afvalwater richting de rioolwaterzuiveringsinstallatie te pompen. Dit pompstation komt tussen de huisnummers 56 en 62. Voor de paasvakantie wordt in de omgeving bemaling geplaatst. Dit gebeurt zonder hinder voor het verkeer.

Vooraleer het pompstation kan gebouwd worden, verplaatsen de nutsmaatschappijen de leidingen voor water, gas, elektriciteit en telecommunicatie. Waar nodig worden ook de leidingen vernieuwd. Deze nutswerken starten op maandag maandag 12 april.

Tot oktober is de Kallestraat volledig afgesloten tussen het huisnummer 56 en 62. Afhankelijk van uw bestemming, wordt u omgeleid via de Tuinwijk en de Hoekstraat of via Zeveneken-Dorp (N70).

In juni volgen in de Kallestraat de wegen- en rioleringswerken. Als alles vlot verloopt en de weersomstandigheden goed zijn, eindigen deze werken in oktober 2021.

WOV Nutswerken omleiding Kallestraat Zeveneken

Zoals u weet, moeten we bij wegen- en rioleringswerken altijd rekening houden met de weersomstandigheden. We hopen dat het voorjaar beter weer brengt en we onze planning kunnen aanhouden. De vermelde timing hier is daarom onder voorbehoud.