Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken rotonde Bruwaan N60 in Oudenaarde

Herstellingswerken rotonde Bruwaan N60 in Oudenaarde

Algemeen Overzicht

Datum

Status

Binnenkort

Weg

N60

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op dinsdag 13 april met de herstellingswerken van de rotonde 'Bruwaan' in Oudenaarde. De aannemer herstelt de afwatering onder de rotonde. Om de hinder te beperken starten de werken in de verkeersluwere periode van de paasvakantie. De werken duren een maand en zullen midden mei klaar zijn.

Wat en waarom?

De aannemer werkt aan de riolering onder de rotonde 'Bruwaan' in Oudenaarde. Met deze herstellingswerken wil hij een goede afwatering van de rotonde op lange termijn blijven garanderen. Tegelijk zal ook Farys werken uitvoeren aan de waterleidingen. De werken starten op 13 april en zijn klaar midden mei

Timing en impact?

Verkeerssituatie voor fietsers
Van 13 april tot 26 april en van 3 mei tot 14 mei zullen de fietsers tussen de rotonde en de Doornikse Heerweg op de ventweg naast de N60 moeten rijden. Aan de oostelijke zijde van de rotonde worden een aantal zones van de fietspaden ingenomen waardoor de fietsers tijdelijk in de tegengestelde richting via de westelijke zijde van de rotonde moeten rijden. 

Verkeerssituatie op N60 richting Oudenaarde
Van 19 april tot 26 april en van 3 mei tot 14 mei zal het verkeer op de N60 richting Ronse net voor de rotonde op één rijstrook moeten rijden.

Geen hinder voor omliggende bedrijven
Alle omliggende bedrijven langs Westerring, de Pruimelstraat en Industriepark Bruwaan blijven bereikbaar. Er worden immers geen straten afgesloten.