Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanpassingen aan bushaltes Molenbergen langs Steenweg op Mol (N18) in Oud-Turnhout

Aanpassingen aan bushaltes Molenbergen langs Steenweg op Mol (N18) in Oud-Turnhout

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert vanaf 15 mei aanpassingen uit aan de bushaltes Molenbergen langs de Steenweg op Mol (N18) in Oud-Turnhout. De bushaltes worden toegankelijker gemaakt. De werken duren tot en met 26 mei en zullen weinig hinder met zich meebrengen. Het doorgaand verkeer op de N18 passeert via tijdelijke verkeerslichten.

AWV streeft ernaar zo veel mogelijk bushaltes toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom worden de haltes Molenbergen ter hoogte van de Steenweg op Mol heringericht, zodat onder andere rolstoelgebruikers, blinden en slechtzienden vlot gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

Verkeer passeert via tijdelijke lichten, weinig hinder verwacht

De werken starten op maandag 15 mei en duren tot en met vrijdag 26 mei. Het gemotoriseerd verkeer op de N18 passeert via tijdelijke verkeerslichten. Fietsers en voetgangers ondervinden geen hinder van de werken en kunnen de werfzone passeren door over te steken via tijdelijke lichten. AWV verwacht dat de hinder beperkt zal zijn.

Meer info

De werken zijn afhankelijk van het weer. Bij regenweer bestaat de kans dat de huidige planning wijzigt. De meest actuele info is steeds beschikbaar via de website www.wegenenverkeer.be/oud-turnhout.