Overslaan en naar de inhoud gaan

Weekend betonherstellingen op E34 tussen R2 en Vrasene

Weekend betonherstellingen op E34 tussen R2 en Vrasene

Tijdens het weekend van 23 en 24 oktober voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit op de E34/N49 richting Knokke tussen de aansluiting met de R2 en Vrasene. Voor een beter wegcomfort en de veiligheid van de weggebruikers herstelt de aannemer het betonnen wegdek. De werken starten op vrijdagavond en zijn maandagochtend afgerond. Het verkeer richting de kust zal tijdens de werken rijden over één versmalde rijstrook. Op- en afritten blijven open. Er geldt een snelheidsbeperking van 50km/u. Op maandag 25 oktober zijn alle werken afgerond. De planning is afhankelijk van het weer.

Plaatselijke betonherstellingen

De aannemer herstelt het betonnen wegdek van de E34 tussen de aansluiting met de R2 en Vrasene in de rijrichting van Knokke. Op verschillende plaatsen wordt het betonnen wegdek vernieuwd om het rijcomfort en de verkeersveiligheid van de weggebruikers te verbeteren.

Verkeerssituatie op E34 richting kust

Om de hinder te beperken wordt er enkele gewerkt in het weekend. Ook zal er gewerkt worden met snelhardend beton zodat het verkeer terug zo snel mogelijk over de herstelde wegvakken kan rijden.

De werkzaamheden starten vrijdag 22 oktober om 20u en zijn afgerond tegen maandag 25 oktober om 6u. Het verkeer richting Knokke rijdt over één versmalde rijstrook aan een snelheidsregime van 50 km/u. Het verkeer richting Antwerpen ondervindt geen hinder. Alle op- en afritten blijven bovendien open. 

De timing is afhankelijk van de weersomstandigheden.