Overslaan en naar de inhoud gaan

Actuele hinder

Actuele hinder

Datum

Status

Beëindigd

Plaats

Weg

N49

Verkeershinder (31 januari - eind februari 2022)

Op maandag 31 januari wisselt de werf een laatste keer van kant. Dan werkt de aannemer tot eind februari de rotonde af aan de westelijke kant van het kruispunt.

Hinder voor het autoverkeer

  • Doorgaand verkeer: vanaf 31 januari 2022 kan het verkeer op de Natiënlaan terug vlotter doorrijden. Dan moeten auto’s niet langer de doorsteek maken naar de andere weghelft, maar rijdt iedereen op zijn eigen weghelft.
  • Oostelijke kant kruispunt: vanaf 31 januari kan iedereen opnieuw vlotter met de auto tot aan zijn of haar woningen geraken in het oostelijk deel van de Kalvekeetdijk. De weg blijft nog wel tot eind februari afgesloten voor doorgaand verkeer.
  • Westelijke kant kruispunt: Tot eind februari wordt de westelijke kant van het kruispunt opnieuw afgesloten voor het verkeer. De Kalvekeetdijk blijft bereikbaar via de tijdelijke verbindingsweg aan Knokke Héliport.

Hinder voor fietsers

  • Omleiding via Kragendijk: voor fietsers wordt aan de oostelijke kant van het kruispunt een omleiding in beide richtingen voorzien via Kragendijk. Aan de westelijke kant van het kruispunt kan je als fietser gebruik maken van het dubbelrichtingsfietspad langs de tijdelijke weg aan de Knokke-Héliport. 

Hinder voor het busverkeer 

  • Buslijn 41 omgeleid: Er wordt een omleiding voorzien voor de bussen van lijn 41. Meer informatie vindt u op www.delijn.be

Bereikbaarheid handelszaken

  • De handelszaken aan de westkant van het kruispunt zijn tot eind februari niet bereikbaar via de Natiënlaan. Om tot aan de handelszaken te rijden, volgt u de omleiding via de tijdelijke verbindingsweg aan Knokke-Héliport en de Herenweg naar de achterkant van de handelszaken.