Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw asfalt op Bazelstraat in Kruibeke

Nieuw asfalt op Bazelstraat in Kruibeke

Algemeen Overzicht

Datum

Plaats

Weg

N419

Op maandag 22 maart startte het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met onderhoudswerken op de Bazelstraat (N419) in Kruibeke. Voor de veiligheid vernieuwt de aannemer er het wegdek in asfalt. Het verkeer in beide richtingen volgt een omleiding. Deze werken zullen 1 maand duren. 

Wat en waarom?

Voor de veiligheid van de weggebruikers vernieuwt de aannemer het wegdek van de Bazelstraat (N419) ter hoogte van het gemeenteplein in Kruibeke. De werfzone is 1 km. Het wegdek wordt volledig opgebroken en vervangen in asfalt. Ook het voetpad aan de kant van het gemeentehuis wordt heraangelegd en krijgt nieuwe klinkers. De werken duren 1 maand. 

Timing en impact?

 
Doorgaand verkeer
  • Het verkeer richting Zwijndrecht rijdt om via de Bazelstraat/Nieuwe Baan (N419), de Hospitaalstraat/de Heirputstraat/de Heirstraat (N485) en de E17.
  • Het verkeer richting Steendorp zal via de Krijgsbaan/de Kruibeeksesteenweg/de Langestraat/de Burchtstraat (N419) en de E17 worden omgeleid.
omleidingsplan doorgaand verkeer
Lokaal verkeer
  • Het verkeer rijdt om via RIchting Zwijndrecht via de Holsthumstraat, de Polderstraat en Broekdam-Noord.
  • Het verkeer richting Bazel kan via de Molenstraat, de Hofstraat, de Hendrik Mertensstraat, de Van Hovestraat, de Moldovitalaan, de Anne Frankstraat, de Anton Van Wilderodestraat, de Gregie De Maeyerstraat,  de Julianus Severinstraat en de Moortelstraat omrijden.
  • Fietsers kunnen de werfzone (langs de kant van de kerk) passeren met de fiets aan de hand.