Overslaan en naar de inhoud gaan

Actuele hinder

Actuele hinder

Datum

Status

Gestart

Provincie

Plaats

Weg

N1

Algemene hinder tijdens de werken

Doorgang blijft altijd mogelijk in beide richtingen op de Mechelsesteenweg. In de zone waar gewerkt wordt, zijn het fietspad, de parkeerstrook en de rechterrijstrook niet beschikbaar.

  • Gemotoriseerd verkeer rijdt in beide richtingen over de linkerrijstrook aan een verlaagde snelheid.
  • Fietsers worden meestal naar het fietspad aan de overzijde van de N1 geleid en fietsen dan tijdelijk in dubbelrichting of ze volgen een plaatselijke omleiding.
  • De bussen van De Lijn blijven hun normale traject over de Mechelsesteenweg volgen, maar haltes in de werfzone worden tijdelijk niet bediend. Plan uw route op delijn.be/routeplanner of check de affiches aan de bushaltes.

Extra hinder vanaf 30 november tot de kerstvakantie

Doordat de aannemer werkt op het kruispunt aan de kant van de Hovestraat (Edegem), zal de Hovestraat doodlopen op de N1. Alle verkeer wordt omgeleid via de Boniverlei (N171). De Edegemsestraat (kant Hove) is vanaf dan wel opnieuw bereikbaar vanuit de N1.

Bereikbaarheid woningen en handelaars

Inritten van woningen en handelszaken in de werfzone blijven zoveel mogelijk bereikbaar. Wanneer gewerkt wordt in de fase voor uw deur, zijn inritten van woningen moeilijk of niet toegankelijk met de wagen. We raden aan om uw wagen gedurende de werken in uw fase buiten de werfzone te parkeren. Inritten van handelszaken houden we maximaal bereikbaar voor klanten en leveranciers. Meer informatie over wonen en werken in de werfzone vindt u hier.